ISPARTA / GELENDOST - Şehit Mevlüt Altaş İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi olası bir depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin artırılması amacıyla personel tahliye düzenlendi. Gelendost Belediyesi İtfaiye ekiplerinin katılımıyla da yangın konusuna bilgilendirmeler ve yangın tatbikatı yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Donem Sonu Etkinlikleri Kapsamında yapılan gezi etkinliğimizden görüntüler.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Donem Sonu Etkinlikleri Kapsamında bugün yapılan etkinliklerimiz bilgi yarışmaları, en sevdiğini paylaş ve görsel sanat, spor saati  etkinlikleri oldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Nice 100 yıllara Cumhuriyet...

Ekm

Veli-Öğretmen görüşmelerimiz artık belirli bir zaman çizelgesine göre yapılacaktır. Tüm velilerimiz belirtilen zamanlarda öğretmenlerimizle görüşüp, öğrencilerimiz hakkında bilgi alabilirler.

Ekm

13 Ekim Afet Risklerini Azaltma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce eğitim verildikten sonra personel tahliye tatbikatımızı gerçekleştirdik.