ISPARTA / GELENDOST - Şehit Mevlüt Altaş İlkokulu

Şehit Mevlüt Altaş İlkokulu

Şehit Mevlüt Altaş İlkokulu Bağıllı Köyü Gelendost / ISPARTA
Vizyon
Köyümüzde, eğitimin her kesim tarafından, bir ihtiyaç olarak kabul edilmesi.Bu temel ihtiyaçların karşılanması için imkanlar ölçüsünde makul olarak her türlü fırsat imkan ve desteğin verildiği bilincinin aktarılması.
Misyon
Okulumuz personelinin,tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgili,becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımak onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.
Ulaşım
Isparta´dan geliş gidiş yapanlar için öğretmen servisi var. Gelendost´ta ikamet edenler kendi araçlarıyla ya da gelendost seyahat araçlarıyla okula kolaylıkla ulaşabilmektedirler.
Yerleşim Yeri
Isparta-Konya karayolu üzerinde bulunan Bağıllı Köyü yaklaşık 1700 nüfusa sahip. Halkın geneli elmacılıkla uğraşıyor.
İl merkezine 85km, İlçe merkezine 3km uzaklıktadır.